Afstellen / Tunen bij Mr. Bikes Enschede voor Harley Davidson, Indian & Victory motoren.

Diag4Bike €350,- :
De meeste mensen denken bij het woord ”tunen” aan het opvoeren van de motorfiets, voor Mr. Bikes betekend tunen het juist afstellen van de software op de motorfiets bij de brandstofinjectie motoren.
Bij het veranderen van het uitlaat systeem en/of luchtfilter raden wij dit zeker aan.

Door de verandering van het uitlaat systeem en/of luchtfilter klopt de lucht / brandstof verhouding niet meer. Hiervoor moet de software op de motorfiets worden aangepast. Dit kunnen wij doen d.m.v. ons Diag4Bike systeem.
Kosten: €350,- all-in (Software aanpassen + tuning dongle)

Uitlezen motorfiets: €39,95
Brand je motorlampje of heb je het gevoel dat er dingen niet lekker lopen of defect zijn? We kunnen uw motor aansluiten op de Diag4Bike systeem en vervolgens een rapport uitdraaien van de fouten en problemen die in de motor zitten.

FOB / Alarm kastje inleren €40,- :


Diag4Bike Voor brandstofinjectie motoren

Indien u bijvoorbeeld een stage 1 kit (andere uitlaat en/of luchtfilter) monteert op een Harley-Davidson die voorzien is van brandstofinjectie, zorgt deze gewijzigde setup ervoor dat de motor niet meer correct is afgesteld. De problemen uiten zich in onregelmatig rijden, trillen van de motor, tegenvallend vermogen en/of te hoog brandstofverbruik en overmatige warmteontwikkeling van het blok.

Om deze problemen op te lossen maken wij gebruik van de Diag4Bike dongle Tuner en hebben we vele motoren voorzien van deze software. Daarnaast maken wij in combinatie met Diag4Bike software gebruik  als diagnosetool bij motorproblemen / storingen.

Hoe werkt het afstellen met deze software:

Bij deze methode hebben wij als tuner de mogelijkheid om in de originele ECM (Engine Control Module) van de H-D te schrijven. Als klant koop je bij ons de sleutel tot de toegang in de ECM in de vorm van een digitale code. Na het invoeren van deze code in de software hebben wij toegang tot deze ECM waarna het afstellen kan beginnen! Wanneer het afstellen is begonnen, is de code gekoppeld met het framenummer van je Harley en kun je in de toekomst, als je weer eens wat veranderd hebt aan de Hardware van je Harley, de ECM opnieuw laten programmeren door ons. Enkele belangrijke zaken wat wij kunnen aanpassen zijn: Stationair toerental, startbrandstof, air/fuel ratio map, vullingsmappen van beide cilinders, ontstekingsmappen van beide cilinders.

Het resultaat:

Een verbeterde trekkracht en een efficiënter brandstofverbruik van uw motor. Een soepeler en koeler lopende motor met meer koppel bij lage toeren en een stijgend topvermogen! Precies wat een Harley zo speciaal maakt